Weekendtocht

Weekend zeilen met klipper Avontuur Amsterdam: weekendje uit zeilen met familie, vrienden of als bedrijfsuitje vanuit Amsterdam. Ook zeer geschikt voor een weekend teambuilding met uw bedrijf.

Programma met volpension:

Op vrijdagavond vanaf 20 uur ontvangen wij u aan boord met een welkomstdrankje en een hapje. Daarna kunt u uitgaan in Amsterdam, of varen we direct uit naar Durgerdam waar we de nacht ten anker doorbrengen.

Op zaterdagmorgen na het ontbijt gaan de zeilen omhoog en zeilen we naar Marken, Hoorn of Enkhuizen. Dat belooft een mooie zeildag te worden met alle zeilen bij!
U kunt zelf het roer in handen nemen ! Onderweg wordt er een heerlijk lunchbuffet voor u klaargemaakt.

Voordat het schip ’s avonds de haven in vaart houden we eerst een barbecuefeestje, veel en lekker eten, op een mooie plek voor anker op het IJsselmeer. Met mooi weer kan er ook gezwommen worden.

’s Avonds leggen we aan in een stadje aan het IJsselmeer waar u de benen kunt strekken of voor een kroegentocht langs de vele gezellige kroegjes.

Op zondag na het ontbijt zeilen we terug naar Amsterdam, heerlijk gezeild op een mooi schip en in goed gezelschap!

‘Smiddags kunt u kiezen voor de normale lunch of later in de middag een pasta maaltijd, zodat u thuis niet meer hoeft te koken.

De bedden zijn reeds gedekt zodat u geen slaapzak o.i.d. mee hoeft te nemen. Mocht het weer wat Hollandsch zijn dan hebben we voor iedereen een warm zeilpak aan boord.
Aan dek tijdens het varen draagt u natuurlijk gemakkelijk schoeisel met een zachte zool.

U heeft niet veel meer nodig dan spullen voor uw persoonlijke verzorging, handdoek, zwemkleding en zonnebrand.

Een volledig verzorgd weekend arrangement met fantastische catering.
Voor onze catering gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en verantwoorde producten.

Programma op basis van zelfverzorging:

Vrijdagavond 20:00 tot zondagmiddag 17:00

U kunt bij onze weekend tochten natuurlijk ook zelf voor de catering zorgen. Onze volledig uitgeruste kombuis staat dan tot uw beschikking. Er is o.a. een grote oven en voldoende koeling aawezig. De bemanning eet dan graag mee.
U moet dan wel zelf zorg dragen voor de afwas en het schoonhouden van de keuken. Bij het verlaten van het schip dient u alles bezemschoon achter te laten. De eindreiniging verzorgen wij voor u.

Mocht u speciale wensen hebben voor het programma dan spreken wij die graag met u door.

Overweegt u om te gaan varen met de Avontuur? Raadpleegt u dan de Beschikbaarheid om te zien wanneer het schip vrij is.

 

Prijs weekendarrangement met volpension voor groepen van 16 t/m 24 personen:    €225,00 p.p. Alles inclusief. Varen eten en drinken. Ook btw inclusief.

Weekend zeilen op basis van zelfverzorging: € 2650,00 inclusief: scheepshuur, vaarkosten, havengeld, bemanning, dekbedden en eindreiniging.

Opstappen: Inschepen in de Oude Houthaven, de vaste ligplaats van de Avontuur.

boeknu_c