Barbecue

Zeilen en barbecue: geniet van onze fantastische catering. Al onze producten worden vers aan boord bereid. Door het uitgebreide aanbod is er altijd voor elk wat wils.

BBQ vis, vlees en vegetarisch

Na het zeilen wordt in een handomdraai een barbecue opgehangen, het houtskoolvuur aangestoken, en het buffet op de buitenboord tafel gepresenteerd.

Een BBQ zoals u niet dikwijls zult tegenkomen: luxe, origineel en een ambiance die uw gasten zich nog lang zullen herinneren! Kom genieten van onze hoogstaande, veelgeprezen en bijzondere maaltijd. Lees ook de ervaringen van anderen. Al onze salades worden met liefde en verse producten van groothandel de Kweker bereid. Vlees en vis worden dagelijks vers ingekocht, wij letten hierbij op kwaliteit en duurzaamheid.

Mocht het weer wat Hollandsch zijn, dan is er een grote tent over het zitgedeelte van het schip. Er zijn windschermen voor als dat nodig is.

Door onze niet standaard BBQ met verse producten is dit veruit ons meest geboekte arrangement.
Bovendien kan ieder zelf kiezen wat hij wil eten. Ook voor mensen die vegetarisch zijn of halal eten is deze BBQ zeer geschikt. Graag vooraf melden zodat we hier extra rekening mee houden.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een volledig biologische variant van dit arrangement.
Informeer naar de mogelijkheden.

De barbecues worden in beugels opgehangen aan de buitenkant van de scheepsreling. De houtskool vuurtjes worden aangestoken op het moment dat het schip voor anker gaat.

Havenmeesters houden niet van open vuur in hun haven, daarom liggen we altijd in de luwte van wat bomen.
Uit de wind en in de zon.
Mooi uitzicht en privacy zijn gegarandeerd bij onze barbecue maaltijd!

Terwijl eventuele enthousiaste zwemmers zich vermaken, worden salades, en alle andere zaken die nodig zijn aan dek gebracht. Alle etenswaar staat op een grote tafel, gemaakt van een scheepsluik.Deze hangt naast de barbecue met beugels aan de reling.

De kok verzorgt het eten op de barbecue. Iedereen kan vlees, salade en andere garnering opscheppen zoals hij wil. Ook een tweede gang naar de barbecue kan altijd gemaakt worden: er is meer dan genoeg.

Het eten gebeurt in het zonnetje aan dek. Ieder zoekt zijn stekje: in de zitkuipjes, op de mooie houten luiken of op het voordek. Als je graag aan tafel zit kun je ook in het gezellige scheepsruim eten.

De barbecue bestaat uit:

  • Drie soorten vlees: lamskoteletjes, gemarineerde kippenpoten en huisgemaakte rundvlees hamburgers.
  • Drie soorten vis: Verse hele forellen, moten zalm, Gamba’s gemarineerd in knoflookolie.
  • Drie soorten vegetarisch: Camembertjes met honing, fallafels en seitanburgers.
  • Zeven verschillende salades; allemaal vers bereid en vegetarisch
  • Vier verschillende sauzen, natuurlijk is daar ook pindasaus bij!
  • Zuurwaar zoals zilveruitjes en augurkjes, olijven
  • Stokbrood en kruidenboter maken de maaltijd compleet
boeknu_c