Bedrijven

Vaararrangementen voor bedrijven. Bedrijfsuitje of teambuilding, samen actief. Een avontuurlijk dagje uit waar u het hele jaar op kan terugkijken. Origineel, gemakkelijk te organiseren en met veel contact tussen de mensen die mee gaan!

Vaararrangementen vanuit Amsterdam, ongedwongen, informeel en volledig verzorgd met heerlijke catering.

In een ongedwongen sfeer met uw team een dagje uit. Op het water vergeet je voor je het weet de tijd en komen de gesprekken al snel los. Genieten van het eten en drinken terwijl de avontuur onder zeil over het water wordt voortbewogen. Wij hebben als doel om een gezellige sfeer en een klantvriendelijke omgeving te scheppen, Het eten en de borrelhapjes worden met verse producten en een hoop liefde bereid. Onze professionele bemanning verwent u graag. Er zijn bedrijven die dit personeelsuitje meerdere jaren achtereen verkiezen.

Uw relaties mee uitnemen?
Neem uw relaties mee uit varen op de historische zeilklipper Avontuur. Zeker voor uw buitenlandse relaties is dit een onvergetelijke ervaring. Zij kunnen zelf ervaren hoe het is om een groot schip te sturen en te zeilen. De Avontuur maakt als zeilend vrachtschip, van meer dan 100 jaar oud, onderdeel uit van het unieke Hollandse erfgoed. U heeft de kans om uw relatie uit te diepen en wederzijds vertrouwen op te bouwen; voor een ongekend laag bedrag netwerken!
Ideaal voor na het werk is onze Dinnercruise.

Teambuilding
Samen actief bezig zijn. De bemanningsleden van de Avontuur proberen om het werk zoals zeilen hijsen, schoten bedienen en ook het sturen van het schip zoveel mogelijk uit handen te geven. Ze begeleiden werkzaamheden met raad en met daad als dat nodig is, en zijn altijd bereid om uit te leggen hoe een bepaalde knoop gelegd moet worden of waarom iets op een bepaalde manier gedaan moet worden. Het varen met deze schepen is natuurlijk vakwerk, door de eeuwen heen is het steeds verder geperfectioneerd, we maken u graag deelgenoot van deze vaardigheden. U kunt natuurlijk ook lekker in de zon zitten en kijken hoe het werk gedaan wordt en uw waardering uiten voor de collega die dat grote schip zo goed op koers kan houden, ook dat komt de teamgeest ten goede. In overleg kunnen wij de mogelijke activiteiten met u plannen. Teambuilding? Kijk bij onze dagtocht.

Uw bedrijfsuitje, personeelsreisje of teamuitje wordt onvergetelijk als u een zeilarrangement boekt aan boord van de Avontuur.