Pampustocht

Een vaartocht, op de motor door de oranjesluizen en onder zeil op het Buiten-IJ langs het pittoreske Durgerdam en over het Markermeer naar Pampus. 

Programma: Ontvangst met koffie, thee en appelgebak. Daarbij informatie van de schipper over geschiedenis van het schip en zijn bemanning en de hedendaagse gebruiken aan boord.

Een uitgebreide Lunch terwijl u zeilt. Drankjes zijn inclusief: Koffie, thee, melk en karnemelk. Jus d’orange, biologische appelsap, en fris.

Een bezoek op Pampus met rondleiding door een ervaren gids. Duur ongeveer 1 uur Terug aan boord is de bar geopend. Ook bier, wijn en binnenlands gedestilleerd is inclusief. De zeilen worden weer gehesen voor de terugreis naar Amsterdam. Onderweg worden diverse borrelhapjes geserveerd.

Zes uur nadat u opgestapt bent gaat u weer van boord bij de Oude Houthaven. Door de sperring van de Schellingwouderbrug tussen 16:00 en 18:00 is de uiterste vertrektijd doordeweeks 11 uur. In het weekeind geldt deze sperring niet en kunt u zelf de opstaptijd bepalen.

Deze tocht is niet mogelijk op maandag! - Beschikbaar van 1 April t/m 31 Oktober.

Zeilen en frisse lucht, langs het pittoreske Durgerdam. Ontspan en geniet van uw gezelschap en ons onthaal.
Zelfs een korte zeiltocht doet wonderen. Neem uw (buitenlandse) relaties of uw personeel mee voor een vaartocht naar het forteiland Pampus vanuit Amsterdam.

Overnachten voor minstens 20 personen direct vóór of na een vaartocht? Dat kan aan boord van de Avontuur (maximaal 1 nacht).

Prijs: Voor groepen van 20 t/m 42 personen zijn de kosten € 79,- p.p, met als activiteiten: varen, zeilen, een uitgebreid lunchbuffet en een bezoek met rondleiding op Pampus. ‘S middags tijdens het terugzeilen naar Amsterdam borrelen met diverse hapjes. Er zijn geen bijkomende kosten.

Opstappen: Oude Houthaven, Amsterdam. Zie: Opstapplaatsen

boeknu_c