Vergaderen

Vergaderen op een unieke locatie. Vergaderen in een maritieme ambiance, die uw gasten zich nog lang zullen herinneren. Vergaderen aan boord van de “Avontuur” met lunch en een zeiltocht, ter afsluiting borrelen met hapjes.

De Avontuur heeft een gezellig dagverblijf met 5 losse tafels. De ruimte is geschikt voor vergaderingen of workshops met maximaal 25 personen.

Huur van de ruimte gaat per dagdeel van 4 uur. Van April t/m September alleen mogelijk i.c.m. een van onze zeilarrangementen.

Bij te boeken catering arrangementen:

Lunch arrangement
Een uitgebreid lunchbuffet, voor, tijdens of na de vergadering. Zie voor de beschrijving catering lunchtocht. Inclusief drankjes (niet alcoholisch)
€ 17,50 p.p.

Borrelarrangement
Na de vergadering naborrelen met diverse hapjes.
Nootjes ,olijven, kaas en worst. Stokbroodjes met zalm en franse kaas. Fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd.
€ 10,00 p.p. per uur.
Dit arrangement kunt u boeken als extra na afloop van de vergadering.

Dinnercruise
Heerlijk ontspannen met een zeiltocht over het IJ. Na de vergadering gaan de trossen los voor een zeiltocht van 3 uur over het IJ terwijl u geniet van een zeer uitgebreid warm en koud buffet. € 59,00 p.p. drankjes inclusief. Zie Dinnercruise voor een uitgebreide omschrijving van dit arrangement. Minimaal 18 personen in combinatie met vergadering. Anders minimaal 20 personen.

Ligging en bereikbaarheid
De zeilklipper Avontuur heeft Amsterdam als thuishaven. Normaal ligt zij afgemeerd in de Oude Houthaven. Omdat zij een varend schip is kunt u vergaderen op de locatie die u wenst. Bijvoorbeeld achter het centraal station of nabij parkeer gelegenheid. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar een rustige locatie te varen, zodat u in de natuur in alle rust kunt vergaderen. Geef ons uw wensen door zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Het interieur geeft een ruime indruk, bij de inrichting is er gebruik gemaakt van lichte kleuren en er zijn grote dakramen die open kunnen, er is veel frisse lucht en licht in het schip. Het schip beschikt over centrale verwarming, dit maakt de Avontuur een zeer geschikte vergaderlocatie voor in de winter. Ook is het mogelijk om na de vergadering te blijven overnachten. Informeer naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte, workshop, presentatie, training. Locatieverhuur per dag of dagdeel.

Opstappen: Oude houthaven aan de van Diemenkade. Zie: Opstapplaatsen

Overweegt u om te gaan varen met de Avontuur? Raadpleegt u dan de beschikbaarheid (klik hier) om te zien wanneer het schip vrij is.

boeknu_c