Dinnercruise

Geniet van ons uitgebreid warm en koud buffet tijdens een zeiltocht over het binnen IJ. Neem zelf het roer in handen tijdens het zeilen. De Dinnercruise is een vaararrangement dat bij uitstek geschikt is voor na het werk. Samen met uw collega’s de dag doornemen of uw (buitenlandse) relaties meenemen voor een zeiltocht over het IJ, op de historische zeilklipper Avontuur anno 1909.

Programma: Een welkomstdrankje (borrel,wijn, bier of frisdrank). Daarbij informatie van de schipper over de geschiedenis van het schip en zijn bemanning en de hedendaagse gebruiken aan boord. Een vaartocht, deels op de motor en deels onder zeil op het Binnen-IJ en het Noordzeekanaal. Heeft u al eens dwars door Amsterdam en langs het centraal station van Amsterdam gezeild? Met sfeervol uitzicht op de skyline en de lichten van Amsterdam. De gasten die willen helpen met de zeilerij zijn welkom om het roer in handen te nemen.

Een uitgebreid buffet terwijl u zeilt; keuze uit 25 verschillende gerechten: zie: Buffet. Drankjes inclusief: zowel fris als bier en wijn en natuurlijk koffie en thee. Drie uur nadat u opgestapt bent gaat u weer van boord bij het IJplein.

Geen zee, geen golven, geen zeeziekte! (voor iedere zeezieke gast is de inleg gegarandeerd retour).
Overweegt u om te gaan varen met de Avontuur? Raadpleegt u dan de Beschikbaarheid om te zien wanneer het schip vrij is. Of bel 06-14045800

Lees de reactie van de afdeling Railmaterieel van GVB Amsterdam. 5-2-2013 Kijk eens naar de foto’s van Dirk Jorna. Zeilen, frisse lucht, de avond valt over Amsterdam.Ontspan en geniet van uw gezelschap en ons onthaal. Zelfs een korte boottocht doet wonderen. Maak voor uw teamuitje een dinnercruise door Amsterdam.

Informatie over de fiscus, lees hier verder.

Overnachten vóór of na een vaartocht, maximaal 1 nacht? Dat kan aan boord van de Avontuur.

Prijs: € 59,- p.p. voor zeilen terwijl u geniet van een schitterende buffetmaaltijd. Alle drankjes inclusief. Er zijn geen bijkomende kosten. Voor onze catering gebruiken we zo veel mogelijk biologische en verantwoorde producten. Ons dinnercruise arrangement is speciaal voor groepen van 20 tot 42 gasten. Een vaartocht van 3 uur op het Binnen-IJ (achter het station Amsterdam Centaal) en het Noordzeekanaal (langs de havens van Amsterdam.)

Opstappen: Aan het IJplein in Amsterdam Noord. Andere opstapplaatsen mogelijk. Zie: Opstapplaatsen.

boeknu_c

adresbalk